TJOY ENTERTAINMENT JULKAISEE LAPUA 1976 ELOKUVAN SOUNDTRACKIN 

1.9.2023 Ensi-iltansa saava Lapua 1976 elokuva on tarinallisesti ja visuaalisesti, mutta myös musiikillisesti erittäin kaunis  ja koskettava elokuva. TJOY Entertainmentilla on ollut kunnia päästä kasaamaan elokuvan äänimaailman teokset yhteen nippuun ja tuottaa niistä soundtrack.

Musiikkia elokuvasta Lapua 1976 -soundtrack julkaistaan kaikille digitaalisille alustoille elokuvan ensi-iltapäivänä 1.9.2023. Soundtrackista julkaistaan myös rajoitettu fyysinen painos CD-formaatissa. CD tulee myyntiin verkkokauppaamme noin viikkoa ennen ilmestymistä. Tämä lienee alan harrastajille ja keräilijöille aikalailla must tuote. Levyllä esiintyvät artistit ja taustatahot ovat yhdessä päättäneet, että fyysisen levymyynnin tuotto-osuus lahjoitetaan kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen.

Soundtrack on kestoltaan noin tunnin mittainen ja se sisältää 19 teosta. Alkupuoliskolla esitetään kaikki kokonaiset lauletut kappaleet ja jälkipuoliskolla elokuvassa käytettyä instrumentaalimusiikkia. Elokuvan alkuperäismusiikista vastaavat Michael Bleu ja HARMAA PARDON?. Muita hienoja kotimaisia artisteja keitä kappaleilla kuullaan ovat: Juhamatti, Anna Hanski, Juha Lagström ja Klarissa. Instrumentaalinen osio koostuu Joona Vainionkulman ja Tuomas ”Gary” Keskisen upeista teoksista.

Mukavaa loppukesää ja jännittävää leffan ja soundtrackin odotusta kaikille. Nähdään elokuvateattereissa ja kuullaan suoratoistopalveluissa!