Mikä on TJOY Entertainment?

NO TÄMÄ

TJOY ENTERTAINMENT on pienen kokoluokan levy- ja tuotantoyhtiö artisteille ja bändeille, jotka haluavat saada äänensä ja musiikkinsa kuuluviin ja näkyviin. Musiikin tekeminen, tuottaminen, julkaisu, jakelu ja markkinointi ovat toimintamme ydintä.

Tällä hetkellä etsimme yhtiöömme kirjoille kolmesta kuuteen genrensä lupaavaa/nousevaa artistia. Päätehtävämme on hoitaa musiikin julkaisu, jakelu ja markkinointi siten, että toimimme samalla jokaisen artistin tai yhtyeen tuottajana tai aputuottajana. Tiellä musiikkimaailman menestykseen artisteillamme on mahdollisuus verkostoitua alan huippuihmisten kanssa. Kaikki tehdään artistin ehdoilla. Voidaan tehdä pientä tai lähteä tavoittelemaan jotain suurta.

TJOY ENTERTAINMENT palvelee artisteja kasvavissa määrin myös studiopalvelujen tuotannossa. Musiikin äänittämisessä on mahdollisuus käyttää alan viimeisintä tekniikkaa ja saada raudankova apua äänitysalan ammattilaisilta sekä muusikoilta. Pienemmät projektit hoidetaan ”kotistudio” olosuhteissa ja suuremmissa käytetään ammattistudioita. Uusi studio TJOY Entertainmentille (Kiikku Records) valmistunee vuonna 2023.

TJOY ENTERTAINMENT käyttää liiketoiminnasta saatavan tuoton kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen, sekä uusien artistien ja bändien avustamiseen.

Olemme nyt vuonna 2022 vielä tarinamme alussa, mutta eteenpäin mennään kovaa vauhtia. Tämä nightrain ei pysähdy edes hevillä. Rakennamme musiikintuottamista aivan uudenlaisen ja yksinkertaisen konseptin kautta antaen nouseville artisteille mahdollisuuksia, jollaisia ei ole ennen nähty. Homma on suunmyötäistä ja helposti lähestyttävää. Ennen kaikkea, hommaa tehdään suurella sydämellä. Ihmisenä ihmiselle.

TJOY ENTERTAINMENT sijaitsee kaiken keskellä Seinäjoella – avaruuden pääkaupungissa. Pääyhtiö on perustettu lokakuussa 2021 ja nyt lyödään seuraavaa, pari pykälää suurempaa, vaihdetta silmään.

Rok!

Success is not given but made. Nothing less but more for all
-Success by TJOY-

GALLERIA

KUVIA