Myrskypoikien valloittava joulusingle ”Yhdeksäs Joulu” on julkaistu!

TJOY Entertainmentin talliin kammettu Myrskypojat julkaisi jo kolmannen singlensä viikon sisään. Ennakkokuunteluissa joululaulujen mestaruuskahinoihin päätyväksi uumoillun ”Yhdeksäs Joulu” -kappaleen melodia ja sanoitus hakevat vertaistaan viimeisiltä vuosikymmeniltä. Perinteinen suomalainen melankolisuus ja joulunajan haikeus tulevat kappaleessa selvääkin selvemmin esille. Kappaleessa on yhdistetty kauniisti konepuolen beattia ja syntikoita autenttisen sähkökitaraan ja monipuolisiin vokaaleihin.

Yhdeksäs Joulu – Myrskypojat

Lyriikat biisissä ovat puistattavan komeat. Kohdat kuten: ”Yhteinen aatto, yhteinen aaton aatto, yhdessä kuolinvuoteella tumma paahto. Lumisateessa yksin nyt mä vaan ootan sua sua sua sua vaan”, laittavat kyllä ihokarvojen liikkeen selkeästi vastustamaan painovoimaa. Kova on kappaleessa kaipuu toisen viereen. Selkeästi jahti on kova ja luovuttamassa ei kohteen kanssa olla helpolla.

Mutta mitäpäs siitä sen enempää. Myrskypojat on totaalisen timanttia. Ottakaahan komeankaunis joulupoppiballadi ”Yhdeksäs Joulu” kuunteluun! Kappale löytyy kaikista suoratoistopalveluista.

https://open.spotify.com/track/4bRghpogiZjv3HMcrWBsah?si=fd196edac2464d9c