Bands

HARMAA
PARDON?

Kurkkuun juuttunut anteeksipyyntö?

HARMAA PARDON? on suomenkielistä modernia rocktykitystä perinteisessä 1990-2000 hengessä. Genreinä ovat rock, hard rock, poprock ja punkahtaviakin ralleja löytyy. HARMAA PARDON? yhtyeen ytimen muodostavat aikuiset pohojammaan pojat Jaakko Piri ja Gary Keskinen. Kaksikko kirjoittaa biisit ja soittaa rumpuja lukuunottamatta kaikki muut instrumentit. Jaakko rämpyttää myös äänihuulia. Rumpuja uudella tuotannolla paukuttavat timanttiset Teijo Jämsä ja Gas Lipstick. Äänityksistä vastaa Kiikku Records ja miksauspöydän takana namiskoja vääntelee herra Janne Saksa, Sound Supremelta.

Musiikkia tehdään vakavasti ja kokeilunhaluisesti, mutta ennen kaikkea hyvällä mielellä. Anteeksi ei pyydellä, mutta annetaan kyllä. Audiovisuaaliset tuotannot sekä biisitehtaana toimiminen ovat osa Pardonin normaalia arkea.

HARMAA PARDON? julkaisee debyyttialbumin ”Mielestä ja vastaan” 17.05.2024. Tätä ennen on pudoteltu singlejä tasaiseen tahtiin suoratoistopalveluihin. Tarinan alussa, vuoden 2022 alkupuoliskolla, Pardon julkaisi DIY meiningillä tehtyä musiikkia neljän singlen verran. Marraskuussa 2022 julkaistiin sitten viides ”Kivet” nimeä kantava isompi single. Kivet pomppasi heti kertalaakista musiikin raskaaseen sarjaan, kun sillä oli merkittävä osuus menestyselokuvassa Lapua 1976. Vaikkakin lopulta lopputeksteihin valikoitui Pardonin tuoreempi biisi ”40 Viimeistä henkäystä”.

Uusin tuotanto on otettu suoratoistopalveluissa avosylin vastaan ja HARMAA PARDON? onkin rock-listoilla mainiosti esillä. Siitä huolimatta, että Pardon on vielä pienehkö bändi, on se soinut kiitettävästi myös radiokanavilla.

Listen to us by clicking the logo!